OndernemersacademieDe Ondernemersacademie Oost-Groningen is een samenwerkingsverband tussen de locaties Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal en Winschoten en stichting de Compagnons van Zuid en Oost Groningen. Het doel van de Ondernemersacademie sluit goed aan bij de visie van IHOG: het creëren van een dynamische omgeving in Oost-Groningen waar volop kansen zijn om jezelf te ontwikkelen. 

Wil jij ondernemer worden?

De Ondernemersacademie Oost-Groningen stimuleert het ondernemerschap onder mbo studenten. Zit jij in het laatste jaar van een mbo niveau 3 of 4 opleiding en ben je geïnteresseerd in ondernemerschap? Meld je dan aan bij de Ondernemersacademie. Het maakt niet uit welke studierichting je volgt, de Ondernemersacademie is er voor alle studenten die graag ondernemer willen worden. En IHOG wil je daar graag bij helpen.

Tijdens een tien maanden durend traject word je klaargestoomd en ondersteund bij de opzet van je eigen bedrijf. De Ondernemersacademie is goed te combineren met je studie. Het is to-the-point en je leert in de praktijk.

Geef je op

Bekijk voor meer informatie de flyer van de Ondernemersacademie (pdf-bestand) en geef je op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Translate »